Statii de dedurizare Bluesoft N50-VR1 - Statii de dedurizare - Produse pentru tratarea apei - Produse pentru tratarea apei - Tratarea apei - SEO produse

Produse

Promotii

lichidare stoc


cere oferta

Statii de dedurizare Bluesoft N50-VR1

Statii de dedurizare Bluesoft N50-VR1

Dedurizator apa BlueSoft N50-VR1

 

Dedurizator apa cabinet BlueSoft N50-VR1 cu valva de comanda RX LED cu control dupa timp si volum.
Volum rasina: 12.5 litri
Debit maxim: 1.5 mc/h

Statie dedurizare apa BlueSoft N50-VR1 pentru uz rezidential

 

Dedurizator apa tip cabinet BlueSoft N50-VR1 cu consum redus de sare datorita sistemului de control al regenerarii dupa timp sau volum

Descriere:
Dedurizatorul de apa BlueSoft N50-VR1 este o unitate compacta formata din una sau mai multe coloane unde este introdusa rasina schimbatoare de ioni. In partea superioara a coloanelor este montat un cap de comanda numit valva si unul sau mai multe rezervoare, in care se introduc tabletele de sare necesare pentru prepararea solutiei de NaCl (saramurii) utila regenerarii rasinii schimbatoare de ioni. Principalul rol al unui dedurizator tip cabinet este de a retine din apa ionii pozitivi in special cei de calciu si magneziu care sunt principalii vinovati in producerea depunerilor de calcar in instalatii. Rasina schimbatoare de ioni dintr-un dedurizator apa mai poate retine si alte elemente precum fier si mangan in cantitati foarte mici.

Specificatii tehnice:
-Tip controller: volum si timp
-Debit nominal: 1 mc/h
-Debit maxim: 1.5 mc/h
-Volum rasina: 12.5 litri
-Cantitate sare (tablete): 3.5 kg
-Durata regenerare: 40 - 70 min
-Temperatura minima de functionare: 4 gr. C
-Temperatura maxima de functionare: 25 gr. C
-Presiunea minima de functionare: 2.5 bar
-Presiunea maxima de functionare: 6 bar
-Alimentare electrica: 230/50 V/Hz
-Putere absorbita: 7 W
-Racorduri: 1 "
-Dimensiuni (LxlxH): 500x320x670 mm

Accesorii incluse:
-bloc montaj
-supapa protectie preaplin

Principiul de functionare:
Dedurizatorul compact BlueSoft N50-VR1 este un echipament ce functioneaza pe principiul schimbului de ioni. In interiorul acestui dedurizator de apa exista o rasina polimerica ce are rolul de a absorbi din apa ionii cu sarcina electrica pozitiva, adica ionii de calciu si ionii de magneziu. Cand rasina ajunge la capacitatea maxima de colectare a ionilor de calciu si magneziu aceasta nu mai poate realiza rolul de retinere si trece la operatia de regenerare, revenind la starea ei initiala. In acest moment apare procesul de regenerare a rasinii dedurizatorului. Regenerarea consta in eliminarea calciului si a magneziului retinuti de rasina si inlocuirea acestora cu ioni negativi de sodiu.

Dedurizatorul de apa tip cabinet BlueSoft N50-VR1 este dotat cu valva de comanda de tip volumetric. Valva masoara volumul de apa care trece prin sistem si comanda regenerarea rasinii, astfel incat dedurizatorul va intra in regenerare in momentul in care atinge volumul de apa stabilit sa treaca prin sistemul de dedurizare. Volumul de apa dedurizata care poate trece prin dedurizator se stabileste in functie de duritatea si cantitatea de rasina din dedurizator.

Atentie! Nu se recomanda folosirea statiei de dedurizare BlueSoft N50-VR1 fara filtru de sedimente cu porozitate de 20-30 microni. Impuritatile din apa pot bloca statia de dedurizare!
Filtru recomandat: Filtru polipropilena 10" ECP-PPM1.

Caracteristici: 
- Functionare automata
- Consum redus de sare
- Valva de comanda de tip volumetric
- Functie de igienizare
- Functie de by-pass
- Domeniu larg de utilizare
- Foarte silentios in operare
- Durata medie de viata a rasinii: 5 ani

Garantie: 2 ani (24 luni).

copyright © 2020 Instal Dac