Detector de gaz Prevent 2000M - Detectoare de gaz Primatech - Siguranta ta - Accesorii - Altele - SEO produse

Produse

Promotii

lichidare stoc


cere oferta

Detector de gaz Prevent 2000M

Detector de gaz Prevent 2000M

Echipamentul de detectie a gazului oferit de producatorul roman Primatech, este un echipament format stanmdard din detector de gaz Prevent2000M si electrovana OT( de diferite dimensiuni cuprinse intre 3/4"- 6") alimentata la 230 V.

Senzorul Prevent ofera posibilitatea de a fi conectat in paralel cu alti senzori la o singura electrovana( protectie pentru mai multe zone). In starea de alarma ofera semnale luminoase si sonore, suplimentar printr-un sistem de autodiagnoza afiseaza luminos si o eventuala nefunctionalitate a echipamentului.

Detectorul de gaz Prevent 2000M prezinta un buton de "Test/Reset" ce indeplineste functia de testare periodica a echipamentului si intreruperea starii de alarma( in cazul sesizarii scurgerilor de gaz).

Electrovana functioneaza pe sistemul normal inchis, cu rearmare manuala dupa intreruperea trecerii gazului prin sistemul de alimentare.

Detectorul de gaz Prevent 2000M este un echipament ce isi dovedeste zilnic certificarile obtinute(detectoare certificate Kitemark de catre British Standards Institute conform standardului BS EN 50194), asigurand o foarte buna detectie si preventie a eventualelor probleme legate de alimentarea cu gaz.

copyright © 2020 Instal Dac