Produse

Promotii

lichidare stoc


cere oferta

Despre noi

   Infiintata inca din 1999, cu experienta acumulata de peste 19 ani, Instal-Dac SRL s-a dezvoltat si perfectionat continuu, ajungand in prezent unul dintre jucatorii importanti din Romania in ceea ce priveste importul si distributia echipamentelor termice, reprezentand cu succes unele dintre cele mai renumite brand-uri din domeniu, cum ar fi: REHAU, COMAP, VIESSMANN, ARISTON, BERETTA, KERMI, WILO, HALM, FV PLAST, IRSAP, COMPUTHERM, HONEYWELL, HEIMEIER, SLOVARM, GROPALLI, SUNSYSTEM, WA-TES, s.a.m.d.

   Pentru a putea satisface cat mai bine nevoile clientilor nostri, incepand cu anul 2000 am deschis inca un depozit, de aceasta data in Bucuresti. Avand o logistica foarte bine pusa la punct, cu angajati ce exceleaza in acest domeniu, reusim sa oferim clientilor nostri suportul necesar pentru a-si desfasura - la randul lor - in bune conditii si cu un real succes, activitatea.

   Pe langa toate avantajele enumerate putin mai sus, Instal-Dac SRL livreaza din stoc TOATE echipamentele, fie ca este vorba despre centrale termice cu functionare pe gaz, pe lemne (cu sau fara gazeificare) sau pe peleti, vase de expansiune, boilere sau puffere de mari capacitati, pompe, tevi si fitinguri din cupru, polipropilena sau din polietilena reticulata de tip PE-Xa sau alte armaturi si accesorii indispensabile unei instalatii termice.

   Incepand cu anul 2012, am inregistrat brand-ul IDTHERM, brand sub egida caruia importam si distribuim in exclusivitate in Romania, marci internationale de succes.

   Pentru a va putea convinge de toate cele spuse anterior, va rugam initiati o cerere de oferta in functie de nevoile dumneavoastra, accesand cu incredere sectiunea "contact" din cadrul site-ului nostru sau printr-un simplu click aici.

   Misiunea noastra se bazeaza pe incredere, respect, corectitudine, flexibilitate si transparenta, toate acestea pentru a ajunge partenerul dumneavoastra de incredere si de a va depasi constant asteptarile!

copyright © 2020 Instal Dac