Viessmann Vitoligno 100-S, 23 Kw - model nou - Cazane pe lemne cu gazeificare - Centrale de pardoseala - Centrale termice - SEO produse

Produse

Promotii

lichidare stoc


cere oferta

Viessmann Vitoligno 100-S, 23 Kw - model nou

Viessmann Vitoligno 100-S, 23 Kw - model nou

 

Cazan cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100-S 23 kW - MODEL NOU

 

Putere: 23 kW

Dimensiuni(Lxlxh): 1373x700x1230 mm

Greutate: 484 kg

Racord de evacuare gaze arse: 130 mm

Capacitatea camerei de incarcare: 105 litri

Clasa de eficienta energetica: A+

Cazan cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100-S 23 kW - MODEL NOU

 

Vitoligno 100-S este un cazan pe lemn cu gazeificare, compact si la un pret atractiv, adecvat atat pentru o functionare in regim monovalent cat si in regim bivalent (in completarea unei instalatii termice pe gaz sau combustibil lichid).

 

Caracteristici cazan cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100-S 23 kW - MODEL NOU

 

Vitoligno 100-S poate fi alimentat cu bucati de lemn de pana la 56 cm si brichete de rumegus in combinatie cu bucati de lemn.

 

 

Camera voluminoasa cu usa cu o deschidere intr-un unghi de pana la 125 grade usureaza alimentarea cazanului. Sistemul de absorbtie si canalul colector previn evacuarea gazelor in incapere in timpul realimentarii cazanului. Datorita volumului mare al camerei de incarcare avem intervale de timp lungi intre alimentari si un timp indelungat de ardere completa. Directia de deschidere a usii de alimentare poate fi aleasa in functie de configuratia si dimensiunile incaperii, astfel incat sa se poata realiza o optimizare a spatiului.

 

Samota de inalta calitate si duza din otel inoxidabil asigura temperaturi inalte în zona de ardere. Datorita acestora, Vitoligno 100-S atinge un inalt grad de eficienta, o ardere completa si curata, cu un nivel redus de emisii de noxe. Admisia de aer se regleaza printr-o maneta a cazanului.

 

Automatizare digitala Ecotronic 100  impresioneaza prin simplitatea modului de utilizare. Pe ecranul iluminat sunt afisate toate informatiile prin intermediul unor simboluri. Chiar si nivelul de incarcare al rezevorului tampon este reprezentat in bara de simboluri de pe display. 

 

Sectiune Cazan cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100-S 23 kW - MODEL NOU

 

 

 

 

Avantaje Cazan cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100-S 23 kW - MODEL NOU

 

Randament: pana la 93 %. 

Ventilator cu turatie variabila pentru evacuarea gazelor arse, ce confera o inalta siguranta in exploatare.

Sistem de automatizare intuitiv cu ecran iluminat. 

Ardere optimizata prin tehnica gazeificarii lemnului.

Camera de incarcare voluminoasa pentru bucati de lemn de pana la 56cm si brichete de rumegus in combinatie cu bucati de lemn,ce asigura intervale lungi de alimentare.

Prevazut cu usa de vizitare pentru evacuarea cenusii si pentru o intretinere confortabila din partea frontala.

Directia de deschidere a usilor de alimentare / evacuare cenusa poate fi schimbata in functie configuraþia incaperii de amplasare.

Consum redus de energie electrica.

copyright © 2019 Instal Dac